2009. január 27., kedd

Hógolyó

Több mint egy hónappal ezelőtt kaptam egy hógolyót Zsuzsitól , de mivel nem jártam erre, észre sem vettem. Most pótolom a tartozásom:

Horoszkópom: én Bak vagyok, és elég konok (az előző Főnököm is bak volt, és gyakran ragaszkodtunk a saját véleményünkhöz, nem engedtünk belőle...)
Egyéb esemény azon a napon, amikor születtem: nem tudom, próbáltam keresni, de végül nem találtam semmi érdemlegeset. (január 12-én születtem, csak azért írom, mert hátha valaki jobban tájékozott mint én)
Ha nyernék a lottón: én is a kertes házzal kezdeném, és itt Miskolcon, a Komlóstetőn, másrészt egy balatoni nyaralót is szeretnék.
De mivel nem lottózom...
Rossz szokás, de nem nagyon tudok szabadulni tőle: most éppen nem tudok konkrétat kiemelni, de valószinűleg sok van.
Ha web-böngésző: én is Internet Explorert használok...mással még nem is próbálkoztam.
Ha koffein: Coca-cola (Pepsi szóba sem jöhet), méghozzá a sima, a lightot és az egyéb csalafintaságokat nem szeretem. Ezenkívül néha tea.
Színeim ruhában: eddig a kék volt, de mostanában főleg barna (és egyéb földszinek), időnként szürke, lila. (A sárgát, a zöldet és a pirosat fel nem venném, kivéve néhány szolidabb árnyalatban és nagyon ritkán).
Most mi van rajtam: sötét szürke nadrág, fehér-rózsaszin-szürkés össze-vissza mintás felső
Legutóbbi könyv, amit olvastam: az az igazság, hogy nagyon régen olvastam utoljára, de talán a Harry Potter és a titkok kamráját. Régen faltam a könyveket, de mostanában egyáltalán nincs időm rá, akkor inkább öltögetek vagy netezek.
Ha háziállat: kutya, méghozzá egy fehér (az állatorvos szerint inkább krém) Spitcz (nem biztos, hogy így kell leírni) - keverék, akit Csontinak hívnak.
Amit soha nem választanék háziállatnak: hüllők, békák, hasonszörűek
Amit a legjobban szeretek magamban: ??? azért megvagyunk egymással.
Tíz év múlva ilyenkor hol látom magamat : nincs róla elképzelésem, szerintem dolgozni fogok éppen, és remélem a jelenlegi munkahelyemen.
Legutóbbi nagyon jó élményem: mostanában igencsak elcsodálkozom a kicsi fiam(5 éves) egyes mondatain, de idézni most éppen nem tudnám egyiket sem.

Mivel mostanában elég ritkán (és főleg régen) olvastam blogokat (akár itt, akár a Multin) nem igazán tudom kit talált már el ez a "hógolyó", mindenesetre én szazuhttp://szazu.blogspot.com/t céloztam meg.

2 megjegyzés:

Norvég Halász írta...

Nahát, nem is gondoltam volna, hogy van kutyátok! :)

LAndi72 írta...

Hát végülis Apumnál van, mert Zsombi egy percnyi nyugtot nem hagyott szegénykének, de nyáron (amikor kaptuk) egy hétig nálunk lakott.

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids birthday Ticker
Daisypath Anniversary tickers