2009. január 27., kedd

Hógolyó

Több mint egy hónappal ezelőtt kaptam egy hógolyót Zsuzsitól , de mivel nem jártam erre, észre sem vettem. Most pótolom a tartozásom:

Horoszkópom: én Bak vagyok, és elég konok (az előző Főnököm is bak volt, és gyakran ragaszkodtunk a saját véleményünkhöz, nem engedtünk belőle...)
Egyéb esemény azon a napon, amikor születtem: nem tudom, próbáltam keresni, de végül nem találtam semmi érdemlegeset. (január 12-én születtem, csak azért írom, mert hátha valaki jobban tájékozott mint én)
Ha nyernék a lottón: én is a kertes házzal kezdeném, és itt Miskolcon, a Komlóstetőn, másrészt egy balatoni nyaralót is szeretnék.
De mivel nem lottózom...
Rossz szokás, de nem nagyon tudok szabadulni tőle: most éppen nem tudok konkrétat kiemelni, de valószinűleg sok van.
Ha web-böngésző: én is Internet Explorert használok...mással még nem is próbálkoztam.
Ha koffein: Coca-cola (Pepsi szóba sem jöhet), méghozzá a sima, a lightot és az egyéb csalafintaságokat nem szeretem. Ezenkívül néha tea.
Színeim ruhában: eddig a kék volt, de mostanában főleg barna (és egyéb földszinek), időnként szürke, lila. (A sárgát, a zöldet és a pirosat fel nem venném, kivéve néhány szolidabb árnyalatban és nagyon ritkán).
Most mi van rajtam: sötét szürke nadrág, fehér-rózsaszin-szürkés össze-vissza mintás felső
Legutóbbi könyv, amit olvastam: az az igazság, hogy nagyon régen olvastam utoljára, de talán a Harry Potter és a titkok kamráját. Régen faltam a könyveket, de mostanában egyáltalán nincs időm rá, akkor inkább öltögetek vagy netezek.
Ha háziállat: kutya, méghozzá egy fehér (az állatorvos szerint inkább krém) Spitcz (nem biztos, hogy így kell leírni) - keverék, akit Csontinak hívnak.
Amit soha nem választanék háziállatnak: hüllők, békák, hasonszörűek
Amit a legjobban szeretek magamban: ??? azért megvagyunk egymással.
Tíz év múlva ilyenkor hol látom magamat : nincs róla elképzelésem, szerintem dolgozni fogok éppen, és remélem a jelenlegi munkahelyemen.
Legutóbbi nagyon jó élményem: mostanában igencsak elcsodálkozom a kicsi fiam(5 éves) egyes mondatain, de idézni most éppen nem tudnám egyiket sem.

Mivel mostanában elég ritkán (és főleg régen) olvastam blogokat (akár itt, akár a Multin) nem igazán tudom kit talált már el ez a "hógolyó", mindenesetre én szazuhttp://szazu.blogspot.com/t céloztam meg.

2 megjegyzés:

Norvég Halász írta...

Nahát, nem is gondoltam volna, hogy van kutyátok! :)

LAndi72 írta...

Hát végülis Apumnál van, mert Zsombi egy percnyi nyugtot nem hagyott szegénykének, de nyáron (amikor kaptuk) egy hétig nálunk lakott.

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers