2010. szeptember 16., csütörtök

Napraforgók, szívek, sulikezdés, újabb játék

Régen jártam már úgy, hogy tudtam volna mit mutatni, de nem volt időm írni. Most ezt történt velem, valahogy sehogy sem tudta idő szakítani az írásra...
Na de mindegy, most itt vagyok.
Augusztusi szabim alatt egy picit előszedtem a napraforgókat, és egy icurkát haladtam is vele.
Beleszerettem a Tralala petit coeur de roses-ba, és segítséggel a mintához is hozzájutottam. Itt tartok most:
Egy picit nézelődni is volt időm, és rátaláltam erre az Atelie szíves free mintára. Nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Mikor elkészültem vele, nagyon szidtam magam, mivel ez lett volna tökéletes búcsúajándék.
A spider web rose öltést is most készítettem el először, de nagyon tetszik. Bár nem a legszabályosabb (DMC Rayonnal készült, ami alapállapotban is eléggé csúszkálós), de én így is oda vagyok érte.

Az összeállítás nem a legtökéletesebb, de ez az első "formát öltött" szívem, majd legközelebb biztos (legalábbis remélem) jobban sikerül majd a végeredmény.

Viszont a Perminek még nincsenek keretezett állapotban és a kicsi fiam nem is akar bemenni az oviba, hogy átadjuk. A végső búcsút még halogatjuk. Lehet, hogy addigra több Atalie szivecske is elkészül????

A fiúk elkezdték a sulit, és jócskán lefáradtam (testileg-lelkileg-agyilag) a készülődésben. Most először indítottam két gyerkőcöt suliba....Teljesen oda is vagyok, mert a kicsimnek egyáltalán nem tetszik. Azért bízakodom, hogy hátha megjön a kedve.

Mostanában jelentkeztem néhány játékra.
A mostani legújabb, amire beneveztem, Lee játéka:

3 megjegyzés:

latinka írta...

Húúú,ezek a szívek nagyoooooon jók!

Bernadett írta...

Jol haladsz a napraforgoval.:)A szived gyonyoru.:)

Timici írta...

szépek a készülő és elkészült dolgaid:o)
fiúknak és Neked nagy kalappal a sulihoz!

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids birthday Ticker
Daisypath Anniversary tickers