2010. március 27., szombat

Mikor lesz időm keresztszemezni?

Jó régen nem jelentkeztem már, ennek legfőbb oka, hogy nem tudok mit mutatni. Keresztszemezéshez, vagyis a napraforgókhoz az utolsó bejegyzésem óta nem jutottam. Tomika pulcsijával sem készültem el még, az ujjak nagy része még hátra van.
Eddig sem volt túl sok időm, de most aztán végképp nincs: közigazgatási szakvizsgára kell készülnöm, az első vizsgám 14-én lesz.
Így nem vagyok igazán húsvéti hangulatban, már most teljesen odavagy ok, hogy fogom letenni. Jó lenne időnként öltögetni, de ha még néhány percem lenne is rá, nincs hozzá hangulatom(?).

5 megjegyzés:

Edit írta...

Meglesz az a vizsga, ne aggódj! :) Én is mindig így éreztem a vizsgáim előtt...

Kicsiny Györgyi írta...

Andi, ez a közigazgatási versenyvizsga, amire készülsz?
Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, én majd az ősszel szeretném letenni, lehet, hogy segít majd az álláskeresésben.
Hajrá addig is!

LAndi72 írta...

Köszönöm a biztatás!
Györgyi: Nekem még nem kell versenyvizsgáznom. 3 éve dolgozom a munkahelyemen: először alapvizsgázni kellett, most pedig - mivel felsőfokú végzettségem van le kell(ene) tennem a szakvizsgát
Ez a vizsga még a régebbi típusú szakvizsga. Viszont a kolléganőm (szobatársam) nemrég versenyvizsgázott, és hát elég kemény volt. Először teszt és esszé-kérdések voltak, amit számítógépen kell megoldani, illetve megírni OpenOffice program használatával. Több pontot adnak a szerkesztésre, a helyesírásra, a stílusra. Elég nehéz volg, de sikerült neki, pedig nem tudott túl sokat készülni rá.

Timici írta...

Drukkolok a sikeres vizsgádhoz!!!
van úgy hogy az embernek nincs kedve kézimunkázni, aztán ha túl leszel rajta majd újra hímzel és kötsz;o) addig is jó készülést!

Kicsiny Györgyi írta...

Köszi Andi!
Feliratkoztam az versenyvizsga oktatásra, e-learningre, kinyomtattam a tesztkérdéseket, meg a válaszokat, jó alaposan át kell nézni, az biztos, nekem nehéznek tűnt. Aztán félretettem. Az a baj, hogy enélkül nem lehet köztisztviselői állásokra pályázni, pedig ott is találtam már nekem tetszőket.
No nem baj, majd megoldom!
Köszi a választ.

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids birthday Ticker
Daisypath Anniversary tickers