2009. december 6., vasárnap

Rövidke bejelentkezés

Annyira gyorsan telik az idő mostanában (régen is így volt ez? eddig ez nem tűnt fel), hogy ide aztán végképp nem jutok.
Elkészültem és feladtam Bocimanó-Mónikának a Karácsonyi Swap-os ajándékot (még nem mutatok róla képet, mert csak Szenteste fogja kibontani, és akkor nem lesz meglepi a Számára).
Az én Angyalkám Móka-Mónika volt, gyönyörű ajándékokat kaptam Tőle, de még nem tudom megmutatni, mert eddig nem sikerült feltölteni a képeket. Ezúton is még 1x ezer köszönet érte, nagyon örülök minden részének. Kaptam egy Dim karácsonyi bannert, filc diszecskéket, csipkéket, fimo-s gombostűket.
A mini talis ajándékomon még egy kicsit munkálkodnom kell, de a csütörtöki taliig teljesen elkészülök vele.
Túl vagyunk a Nagyocskám 8. szülinapján. Olyan hihetetlen, hogy már ennyi idős, csak nemrégen született.
Voltunk munkahelyi Télapó-esten, és az "igazi", a "láthatlan" Télapó is ellátogatott a gyerekekhez.
A Kicsi szülinapját is megtartottuk már itthon, de igazából csak holnap lesz 6 éves. Az oviban majd holnap buliznak.
Szóval sokminden történt, és egyre kevesebb időm jut keresztszemezni, ami nagyon elszomorít, de hátha az Ünnepeket alatt jut rá időm.
Egy másik szomorúságom (vagy talán bénaság), hogy eltűntek a Rendszeres olvasóim képe az oldalról, vagyis én ugyan látom szerkesztésközben mindegyiket, de ha rendesen nézem a blogot csak üres hely tátong. Ha valaki véletlenül erre téved, és esetleg tudna segíteni, nagyon megköszönném. Törlés majd új modulkénti hozzáadással sem jártam sikerrel.

1 megjegyzés:

Teca írta...

Én látom a rendszeres olvasóidat, 20-an vagyunk :)

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids birthday Ticker
Daisypath Anniversary tickers