2009. december 26., szombat

Karácsony - elmaradások

Bár már Karácsony utolsó napja van, így már nem egészen időszerű, de azért Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek (aki esetleg véletlenül erre jár).
Jó régen nem írtam már, de annyira gyorsan telik az idő, és nekem még mindig nem jut belőle rendesen semmire. Elúsztam mindennel, 23-án még dolgoztam, és az előkészületekre igazán nem tudtam sok időt fordítani, de végül azért mégis csak úgy-ahogy, de Karácsonyoztunk. A gyerekeknek sikerült az ajándékokkal örömet szerezni, bár ők még nem tudják, hogy mi vagyunk az angyalkák, de azért már erősen gyanakodnak.
Mutatok néhány elmaradást:
Nina által szervezett Karácsonyi Swap-ban Bocimanó Mónika angyalkája voltam. Készítettem neki egy Sweetheart Tree diszt és egy rózsaszin eyelet-hópihékkel díszitett poháralátétet.
A csomagba raktam még néhány hasznos apróságot és csokit is. Izgulok nagyon, sikerült-e örömet szerezni vele.

Én Mókatól kaptam csodás ajándékokat: egy Dim-mintával hímzett bannert, filc diszeket, fimo-rózsás gombóstűket, csipkéket. Ezuton is köszönöm még egyszer. Nagyon örülök mindegyiknek.

(Csak a bannerról találtam képet,később a többit is megmutatom.)

Két héte volt a karácsonyi húzós miskolci mini tali. Egy kicsit szomorú voltam, mert sem a húzottam, sem a húzom nem tudott eljönni. Én Norvéghalász-szuzi-Zsuzsát húztam. Örültem neki, mivel Ő az egyike a keresztszemezős miskolci leányzóknak, akikkel keresztszemezős időszakom kezdetétől tartom a kapcsolatot. Egyeztettünk időpontot, és hétfőn sikerült átadnom az ajándékot. Egy kék árnyalatokkal hímzett diszecskét készítettem neki, emellett kapott csokit, fonalat.


Itt van egy kis egyveleg a taliról is.

4 megjegyzés:

latinka írta...

Nagyon szépeket adtál és kaptál,biztosan mindenki örült:))

Norvég Halász írta...

Itt is köszönöm az ajándékot, nagyon tetszik, már fent lóg a karácsonyfán! És nem csak a bogyósokat szeretem, hanem a kékes-hópihés dolgokat is! :))

Judit írta...

Nagyon szépeket adtál és kaptál is, jó sok minden is lapul a csomagjaidban:)
És kellemes karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok!

szazu írta...

Én láttam az ajándékok zömét, de még mindig nagyon tetszenek. Elúszva nemcsak TE voltál, most van először hosszú idő után szétnézni a blogokban, illetve a sajátomat is írni, de hát ez van! Ezúton kívánok neked és családodnak Boldog Új Évet!

Fiaim

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids birthday Ticker
Daisypath Anniversary tickers